Kerstmarkt Wezup Standhouders

Aanmelden

Juni 2022

We gaan er weer voor! De eerste voorbereidingen voor Kerstmarkt Wezup 2022 zijn weer begonnen! Gelukkig maar, want na twee edities door corona te moeten hebben overslaan wordt het wel weer eens tijd voor een gezellige kerstmarkt. We merken dat we na drie jaar geen kerstmarkt te hebben georganiseerd we even weer moeten opstarten en daar gaat tijd in zitten. Daarom starten we dit jaar iets later met de aanmeldprocedure dan dat u van ons gewend bent. 

Marktdata en tijden
De laatste kerstmarkt waren we twee (langere) marktdagen geopend. Naar aanleiding van reacties en ervaringen hebben we besloten dit jaar toch ook op de vrijdag avond weer te openen en de marktdagen iets korter te maken.

 ·     Vrijdag 9 december                      19.00 uur tot 22.00 uur

·      Zaterdag 10 december                 14.00 uur tot 21.00 uur

·      Zondag 11 december                    11.00 uur tot 17.00 uur

Aanmelden als standhouder alleen per mail

Via het aanmeldformulier voor 2022 kunt u zich aanmelden als standhouder. Leest u dit formulier alstublieft goed door. Indien u geïnteresseerd bent in een plekje op de kerstmarkt, stuurt u het aanmeldformulier dan per mail naar kerstmarktwezup@hotmail.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus, wegens de grote belangstelling hoort u uiterlijk 15 september of we voor u een kraam beschikbaar hebben. De volledige aanmeldprocedure wordt in het aanmeldformulier uitgelegd. Alleen volledig ingevulde formulieren worden als aanmelding geaccepteerd.

Aanmelden kan uitsluitend via kerstmarktwezup@hotmail.nl

Let op!

  • Aanmeldingen die na 15 augustus binnen komen worden niet meegenomen in onze eerste selectie en komen op de reservelijst te staan.
  • U kunt uw voorkeursplek aangeven, maar wij geven geen garantie dat deze plek ook definitief is. We willen de plaatsen zoveel mogelijk rouleren en geven geen vaste plaatsen.
  • Houdt er rekening mee dat, nu de markt op vrijdag, zaterdag en zondag plaatsvindt, de standhouders zich op vrijdagmiddag tussen 13 uur en 16 uur melden in Wezup, de inrichting van de kraam dient op vrijdag om 18 uur gereed te zijn. Eerder kan er niet worden opgebouwd.

Download het Aanmeldformulier Kerstmarkt Wezup 2022