Kerstmarkt Wezup Routebeschrijving

Bezoekers van de Kerstmarkt kunnen op aanwijzen van de verkeersregelaars de auto parkeren op een weiland vlakbij het dorp Wezup. U loopt vanaf daar zo het dorp in, waar de markt direct begint.

Vanuit Zwolle/Groningen A28 afslag Westerbork de N381 (Emmen-Drachten) oprijden richting Emmen. Na ongeveer 12 minuten de afslag Zweeloo/Oosterhesselen/Wezup nemen. Links af onder het viaduct door (u passeert 2 rotondes) en de afslag Wezup nemen. U rijdt dan de parkeerplaats tegemoet. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanaf N34 (Borger e.o) richting Schoonloo, De Kiel, Schoonoord, Wezuperbrug naar Wezup. Volg de P-borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanuit Westerbork richting Orvelte over de Wezuperstraat naar Wezup. Volg de P-borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanuit Emmen, vanaf de N34 afslag richting Beilen/Drachten N381 op richting Zweeloo. Afslag Zweeloo/Oosterhesselen/Wezup en onderaan via de rotonde afslag Wezup nemen.

Hunebed Highway Express

Woont u in de omgeving van Emmen, of bent u op vakantie in de regio? U kunt met een oude schoolbus van de Hunebed Highway Express naar onze Kerstmarkt! De bus vertrekt vanaf Hotel Van der Valk in Emmen en vanaf vakantiepark Land van Bartje in Ees. Dit is een initiatief van Ideeboys uit Emmen. Voor meer informatie kunt u hun website bekijken, met informatie over vertrektijden en het aanmelden. https://hunebedhighwayexpress.nl/