Kerstmarkt Wezup Routebeschrijving

Bezoekers van de kerstmarkt kunnen hun auto buiten Wezup parkeren. Er is een pendeldienst met huifkar tussen de parkeerplaats en Wezup. Maak dus gebruik van de huifkar.

Vanuit Zwolle/Groningen A28 afslag Westerbork de N381 (Emmen-Drachten) oprijden richting Emmen. Na ongeveer 12 minuten de afslag Zweeloo/Oosterhesselen/Wezup nemen. Links af onder het viaduct door (u passeert 2 rotondes) en de afslag Wezup nemen. U rijdt dan de parkeerplaats tegemoet. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanaf N34 (Borger e.o) richting Schoonloo, De Kiel, Schoonoord, Wezuperbrug naar Wezup. Ook aan deze kant van Wezup is er voldoende parkeergelegenheid. Volg de P-borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanuit Westerbork richting Orvelte over de Wezuperstraat naar Wezup.Volg de P-borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Vanuit Emmen, vanaf de N34 afslag richting Beilen/Drachten N381 op richting Zweeloo. Afslag Zweeloo/Oosterhesselen/Wezup en onderaan via de rotonde afslag Wezup nemen.